• Korte levertijden
  • Deskundig advies
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

Wij zijn TFT Solutions

TFT-solutions BV is producent van en groothandel in professionele TFT/LCD en touchscreen producten. Naast een bijzonder breed assortiment in standaardproducten en accessoires bieden wij een verscheidenheid aan mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

Alle producten worden in huis ontworpen en geproduceerd. Hierdoor zorgen wij voor snelle levertijden. Alleen lasersnijden, poedercoaten en anodiseren gebeurt buiten de deur. Ook voor een enkel exemplaar in een afwijkende uitvoering bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer over ons

Uw totaalleverancier voor industriële touchscreen toepassingen

Wij gaan niet uit van wat wij kunnen bieden, maar van wat u nodig heeft. Daar zoeken wij vervolgens de beste combinatie van display, touch, behuizing, etc. bij om u de meest geschikte oplossing te kunnen aanbieden.

Inventarisatie

We beginnen iedere aanvraag met het nagaan voor welke toepassing het product gebruikt dient te worden, in wat voor omstandigheden en wat de aanvullende eisen zijn

Selectie

Als standaardproducten geschikt zijn voor uw toepassing, dan kiezen we uiteraard daarvoor. Dat scheelt levertijd en kosten.

Ontwerp

Indien een maatwerk product voor uw toepassing het meest geschikt is, dan gaan wij met het ontwerp aan de slag en sturen wij u een voorstel ter goedkeuring.

Productie

Na goedkeuring nemen we het ontwerp in productie. Nagenoeg alles doen wij in huis, zodat wij een maximale controle hebben over de kwaliteit en levertijd.

Assemblage

Vervolgens wordt alles geassembleerd en getest. U heeft het sneller in huis dan bij Aziatische fabrikanten en wij houden gedurende lange tijd spareparts op voorraad voor RMA's.