XPOS755

Welkom bij TFT-Solutions

Wij zijn gespecialiseerd in professionele displays, touchscreens en touchcomputers voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Naast een diversiteit aan standaardproducten bieden wij ruime mogelijkheden voor maatwerk-oplossingen.

Wij staan u graag te woord voor een vrijblijvend advies.

PLA421

Complete oplossingen

Onze doelstelling is altijd om producten zo veel mogelijk gebruiksklaar op te leveren. Met alleen het scherm bent u er vaak nog niet. Wij denken graag mee om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

MB-serie_resistive_GEA_kastkoppeling

Verstand van techniek

Onze kennis gaat verder dan TFT-monitoren & touchscreens alleen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van automatisering, werktuigbouwkunde, productietechnieken en communicatie kunnen wij u goed adviseren over optimalisatie van de inzet van onze producten.

WMK-PPC1041

High-end domotica panels

Nieuw in ons assortiment:
Hoogwaardig afgewerkte panel PC's met speakers en microfoon. Geschikt voor nagenoeg alle domoticasystemen.

Leverbaar met krachtige quad core processoren en volledig vrij van bewegende onderdelen.

Cruden

Specialist in maatwerk

Maatwerk behoort bij onze dagelijkse werkzaamheden.

Ook als het om een enkel exemplaar gaat kunnen wij veelal tegen relatief gunstige prijzen een passende oplossing bieden, doordat ontwerp en productie geheel in eigen beheer plaatsvindt.

NHT4

Industriële werkplekken

Voor automatisering van uw orderafhandeling kunnen wij consoles geheel naar uw wensen leveren. Zo kunnen deze geleverd worden in gecoat staal of RVS en kunnen deze in mobiele uitvoering, stofdicht of waterdicht geproduceerd worden. Klaar voor gebruik!

Industriele_producten

Brochure "Industriële producten"

Klik op de afbeelding hiernaast om onze brochure met een overzicht ons kernassortiment van producten voor industriële automatisering in PDF-formaat te downloaden.

Hierin vindt u onder andere displays, touchscreens en panel PC's voor inbouw, VESA-mount en in IP65 uitvoering.

WMK brochure front

Brochure "Domotica producten"

Klik op de afbeelding hiernaast om het complete overzicht van domoticaproducten in PDF-formaat downloaden.

Hierin vindt u touchscreen displays & panel PC's, welke vlak in muren kunnen worden ingebouwd.

Uitleg verschillende touchscreen technieken

Touchtechnieken

Wat is er benodigd om met een touchscreen te werken, wat zijn de verschillen tussen de diverse touchtechnieken en welke is voor u het meest geschikt?

WMK-03-PPC195-IRU_flat

Wijziging domotica touchscreens

De WMK-02 touchscreen monitoren en panel PC's zijn vervangen door de WMK-03 serie. De stalen fronten zijn hierbij vervangen door gefreesd aluminium en de SAW touchtechniek is vervangen door Infrarood touch.

SB172_back_bottom

De nieuwe SB-serie fanless panel PC's

Compacte all-in-one systemen met Intel Celeron Quad core CPU, solid state disk, fanless en een solide behuizing zonder ventilatieopeningen. Leverbaar met resistive touch, infrarood touch of beschermglas. Zeer geschikt voor stoffige omgevingen of bij beperkte ruimte. Leverbaar in 17", 19" en 21.5" widescreen.

2jaargarantie

2 jaar garantie

Voor alle door TFT-solutions BV geproduceerde artikelen welke vanaf 1 januari 2016 zijn geleverd, geldt een carry-in garantie van 2 jaar.

ELO-logo

Nieuwe ELO inbouwtouchscreens

ELO heeft alle inbouwtouchscreens vervangen door nieuwe modellen. Op onze website kunt u de nieuwe modellen al vinden. Neem contact op over de beschikbaarheid hiervan.

Freesdelen

CNC freesdelen

Wist u dat wij ook beschikken over een eigen CNC freesmachine, waarmee wij uit aluminium en kunststof maatwerk onderdelen kunnen vervaardigen?