UM1

Maatwerkoplossingen

Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment aan standaardproducten, waarvan alleen het kernassortiment op deze website is weergegeven.
Soms zijn standaardproducten echter niet de beste oplossing voor uw toepassing. In sommige gevallen zijn de specificaties onvoldoende, zoals bijvoorbeeld temperatuurbereik. En in de nodige gevallen zijn aanvullende producten nodig, zoals montagebeugels, inbouwframes of maatwerkbehuizingen. Voor deze situaties kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring met maatwerkoplossingen, die ruimschoots verder reikt dan displays alleen. Hieronder enkele voorbeelden van wat voor u kunnen betekenen.

IDO15-11

Gefreesde aluminium fronten

Wij beschikken over een eigen CNC-freesmachine, waarmee wij een verscheidenheid aan aluminium maatwerk onderdelen kunnen produceren. Deze onderdelen kunnen vervolgens worden gecoat of geanodiseerd.

NHT4-1

Industriële mobiele workstations

Aan een grote fabrikant van landbouwvoertuigen hebben we in 2012 in een enkele order maar liefst 250 van deze consoles uitgeleverd. Deze zijn voorzien van een 19" of 24" infrarood touchscreen en uitschuifbare toetsenbordlade en bieden ruimte aan een Small Form Factor PC. Tevens zijn de consoles voorzien van externe aansluitingen voor 230V en LAN voor een optimale mobiliteit.
Optioneel kunnen deze worden geleverd met een losneembaar plateau aan de rechterzijde om een printer of andere randapparatuur te plaatsen.

PLA421

Informatiezuilen

Voor diverse afnemers hebben we uiteenlopende informatiezuilen geproduceerd, variërend van 42" binnenzuilen tot molestbestendige sunlight readable buitenzuilen met gehard gelaagd glas. Of een compacte museumzuil met een opstapje voor de kleine bezoeker.

Kast_met_speaker

Waterdichte RVS oplossingen

Voor uiteenlopende toepassingen hebben we een verscheidenheid aan maatwerk RVS oplossingen geleverd.

Tideway_NAV

Bedieningsconsoles voor zeeschip

Voor in de stuurhut van een zeeschip hebben we een forse bedieningsconsole voor de navigatie en een gecompliceerd gevormde console voor de bediening van een ROV geproduceerd. Beide zijn voorzien van tal van dimbare en sunlight readable monitoren en touchscreens, welke centraal bediend en gedimd kunnen worden.

Daarnaast hebben we voor vergelijkbare toepassingen ook kleinere consoles geproduceerd.