• Korte levertijden
  • Deskundig advies
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

Opbouw producten

Op zoek naar een opbouw monitor of panel-pc? Of u nu op zoek bent naar een monitor voor schone en droge omgevingen met VESA-mount of juist een touchscreen console voor natte en vuile omstandigheden. Of een sunlight readable oplossing voor buiten. Voor alle situaties hebben we een passend product. Standaard met 2 jaar garantie & snelle levertijden.
Bekijk ons aanbod in opbouw monitoren met en zonder ingebouwde PC. Neem contact met ons op voor maatwerk.

Toon filters

  • Reset filter

Staat uw opbouw monitor er niet tussen?

Misschien heeft u nog niet de juiste opbouw monitor kunnen vinden. Speciaal daarom hebben we maatwerkoplossingen. Met meer dan 20 jaar ervaring kijken we samen met u naar een passend product. Dat kan al vanaf één stuk. Bekijk de oplossingen of bel onze adviseurs.

Onze diensten

Onze kernactiviteiten bestaan onder andere uit onderstaande werkzaamheden.

HMI inbouw en opbouw schermen

HMI staat voor Human Machine Interface. De interactie tussen mens en machine. Dit gebeurt via bedieningspanelen met bijvoorbeeld touchscreens. Op deze manier worden technische processen vergemakkelijkt. Via een panel of display kun je de machines bedienen, krijg je data binnen en bijvoorbeeld alarmmeldingen. De persoon die het paneel bedient ontvangt alle informatie die nodig is om de geautomatiseerde processen soepel te laten verlopen.

TFT-Solutions heeft verschillende HMI oplossingen, zoals inbouwschermen, opbouw displays en panel pc’s. Specifieke wensen? We leveren ook maatwerk en hebben snelle levertijden. Voor meer informatie en advies, neem contact op met een van onze ervaren specialisten.

Het verschil tussen een HMI inbouw en opbouw computer

Een HMI inbouw monitor is geïntegreerd binnen het technische systeem. Het bedieningspaneel is ingebouwd in de machine. 

Een HMI opbouw monitor is losgekoppeld van de machine die hij bedient. Je kunt deze bijvoorbeeld met een steun aan een productielijn of aan een wand monteren. Ook met opbouw monitoren is het mogelijk om de machines te bedienen en de informatie die je nodig hebt te ontvangen.

Voor wie zijn HMI inbouw en opbouw schermen 

De HMI monitoren van TFT-Solutions worden gebruikt in verschillende branches. Zo leveren wij stofdichte en waterdichte schermen voor in de  in de voedingsmiddelenindustrie, maakindustrie en fabrieken. Maar ook in de agrarische sector worden HMI systemen gebruikt, denk bijvoorbeeld aan melkrobots.

Eigenlijk is het niet weg te denken in de moderne maatschappij.

Kies de juiste inbouw- en/of opbouw monitor voor uw situatie

TFT-Solutions biedt een ruim assortiment aan inbouw- en opbouwmonitoren die bij uitstek geschikt zijn voor elke HMI opstelling. Heeft u hulp nodig om in ons assortiment een passende monitor te vinden? Geen probleem.

Als specialist in maatwerk zorgen we voor een geschikt product. Dat kan al vanaf één stuk. Van een standaard TFT-monitor zonder touchscreen voor inbouw tot een complete maatwerk panel-pc op maat. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Op deze website wordt slechts een deel van ons kernassortiment getoond. Naast de getoonde producten bieden we een grote verscheidenheid aan alternatieve producten van andere fabrikanten en maatwerkoplossingen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor meer informatie en technische ondersteuning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.