• Standaard 2 jaar garantie
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

Prijzen & disclaimer

Prijzen
Alle geoffreerde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Aanbiedingen
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders aangegeven.

Verzendkosten
Bij orders onder EUR 1500,00 excl. BTW wordt EUR 9,50 order- verzendkosten in rekening gebracht.
Voor producten met uitzonderlijke afmetingen of gewicht kan een toeslag worden berekend. Hierover zullen wij u uiteraard vooraf informeren.

Garantie
Voor alle artikelen geldt de standaard garantie, zoals bepaald door de fabrikant/importeur. In de meeste gevallen bedraagt deze 1 tot 3 jaar op basis van carry-in (u dient zorg te dragen voor retourzending).
Voor touchscreen monitoren die na productie achteraf worden voorzien van touchscreens en samengestelde producten gelden de garantievoorwaarden, zoals die worden bepaald door de leverancier van de samengestelde producten. Dit kan afwijken van de garantiebepalingen van het oorspronkelijke product.

Disclaimer
Prijs- en modelwijzigingen en typefouten voorbehouden. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Inkoopvoorwaarden van de afnemer worden uitdrukkelijk afgewezen, tenzij vooraf schriftelijk anders overeen gekomen.

Contact opnemen

Op deze website wordt slechts een deel van ons kernassortiment getoond. Naast de getoonde producten bieden we een grote verscheidenheid aan alternatieve producten van andere fabrikanten en maatwerkoplossingen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor meer informatie en technische ondersteuning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.