• Korte levertijden
  • Deskundig advies
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

Assemblage

In onze stofarme ruimte met daglichtlampen worden onze producten door ervaren medewerkers geassembleerd. Dat gebeurt in nauw overleg met onze verkoop- en supportmedewerkers. Specifieke afspraken met klanten worden hierbij goed gecommuniceerd om nét dat stapje verder te gaan met onze service dan andere leveranciers.

Met betrekking tot software gaan we standaard niet verder dan de installatie van Windows. De gewenste versie wordt volledig geautomatiseerd geïnstalleerd, waarbij meerdere automatische controles worden uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de installaties foutloos en consequent op dezelfde wijze worden uitgevoerd.

Bij grotere aantallen of regelmatig terugkerende bestellingen is het natuurlijk handig als de benodigde software al door ons wordt geïnstalleerd. Hiervoor leveren we geregeld een sample aan de klant, zodat deze hierop de klantspecifieke software kan installeren. Vervolgens ontvangen wij het systeem retour, waarna we een aantal controles uitvoeren op de installatie. Indien nodig overleggen we met de klant om de laatste onvolkomenheden te verhelpen en maken we de installatie gereed om geautomatiseerd te worden uitgerold.
Of we ontvangen de te installeren software met een stappenplan voor de installatie hiervan, zodat we hiervoor een geautomatiseerd installatiescript kunnen maken, welke we na de installatie van Windows kunnen uitvoeren.

Zoals u ziet: ook hierin proberen we net dat stukje extra te doen.