• Korte levertijden
  • Deskundig advies
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

Waar en wanneer wordt een Human Machine Interface (HMI) gebruikt?

Industriële human machine interfaces (HMI) worden vaak gebruikt in complexe productie- en industriële omgevingen. In deze omgevingen speelt automatisering meestal een belangrijke rol.

HMI-systemen zijn vanwege hun gebruiksgemak en betrouwbaarheid niet meer weg te denken bij productiefaciliteiten. HMI-systemen worden vooral geïmplementeerd bij automatiseringstoepassingen, maar ook voor beveiligingsdoeleinden, warehousing en voorraadbeheer.

Human Machine Interfaces zorgen ook dat operators snel inzicht krijgen in de status van apparatuur dankzij de visuele weergave die ze bieden van het systeem.

Lees verder over HMI
human machine interface display-hmi-tft solutions
human machine interface display-hmi-tft solutions

HMI: interface tussen mens en machine

HMI displays dienen als interface tussen mens en machine en wordt toegepast om het gebruik van machines, robots en andere technische installaties te vergemakkelijken en te versoepelen.

HMI screens

De gebruiksvriendelijke HMI screens en displays van TFT Solutions geven een grafische weergave van de machinestatus en bieden de gebruiker de mogelijkheid om de machine te bedienen. Hierdoor zijn de HMI screens van cruciaal belang in industriële omgevingen.

Een gebruiksvriendelijke HMI interface tussen mens en machine is belangrijk in iedere productie- en industriële omgeving!

HMI vraag? Laat u adviseren!

Een passend HMI screen en display voor u

Bij TFT Solutions bieden we uiteenlopende HMI oplossingen aan. Wij beschikken over:

  • HMI Inbouw monitoren 
  • HMI Opbouw monitoren
  • HMI Displays en Panels
  • HMI Maatwerkoplossingen

Alle onze displays zijn uiterst geschikt zijn voor HMI-toepassingen in industriële omgevingen. Wij denken graag met u mee over welke oplossing geschikt is voor uw situatie. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Onze specialisten staan voor u klaar.