• Standaard 2 jaar garantie
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

Reparatie

We krijgen geregeld het verzoek of we ook touchscreens van andere merken kunnen repareren. Veelal betreft dat industriële panel PC’s en HMI’s, waarvan de leverancier weigert om deze te herstellen en stelt dat er maar een nieuwe aangeschaft dient te worden. Als er slechts één onderdeel defect is, dan is het natuurlijk zonde om een verder prima werkend apparaat weg te gooien.

Indien alleen de touchsensor, het LCD-paneel, geheugen of opslag beschadigd is, dan is de kans groot, dat wij uw apparaat kunnen herstellen. Vaak moeten we het apparaat wel eerst in handen hebben om het goed te kunnen beoordelen, maar als het kan, dan bespaart u daarmee vaak enkele duizenden euro’s.

Als een board defect is, dan is het bij andere merken vaak lastiger om een vervangend onderdeel te krijgen. Maar laat ons een poging wagen: het kan u zo een forse besparing opleveren.

Klik hier om een RMA aan te vragen voor uw defecte apparaat.

Contact opnemen

Op deze website wordt slechts een deel van ons kernassortiment getoond. Naast de getoonde producten bieden we een grote verscheidenheid aan alternatieve producten van andere fabrikanten en maatwerkoplossingen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor meer informatie en technische ondersteuning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.