• Korte levertijden
  • Deskundig advies
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

Maatwerkoplossingen

Voor een producent van vinylplaten hebben we enkele tientallen 15.6″ pcap panel pc’s in een maatwerk behuizing geproduceerd. Als finishing touch hebben we de ventilatiesleuven in de achterzijde hierbij de vorm van LP’s gegeven.

Voor een fabrikant van lockers produceren we een verscheidenheid aan maatwerk touchscreens met PCAP en infrarood touch en in verschillende afmetingen. Deze zijn geschikt om een RFID-reader te monteren en zijn voorzien van branding.

human machine interface display-hmi-tft solutions

Voor meerdere producenten van melkstallen en melkrobots produceren we waterdichte touchcomputers. Deze zijn uiteraard geschikt om toegepast te worden onder vuile en natte omstandigheden en kunnen tegen een stootje. Ook repareren we voor deze bedrijven oude, niet door ons geleverde, systemen.

We leveren verschillende producten aan een fabrikant van professionele simulatoren, die worden gebruikt door onder andere Formule 1 teams, auto- en autobandenfabrikanten. Zo hebben we jarenlang 42″ schermen geleverd, die bestand waren tegen schokken van 1.4G en continue trillingen. Inmiddels maakt deze klant vooral gebruik van beamers, maar we leveren nog steeds displays en touchscreens om te worden toegepast in dashboards, binnen- en buitenspiegels.

Aan een producent van landbouwvoertuigen en tractoren hebben we in één keer 250 complete mobiele werkplekken geleverd voor de digitalisering van de orderafhandeling en revisiebeheer. Daarna hebben we voor andere afdelingen en locaties nog enkele tientallen aangepaste versies geleverd. Ook hebben we tal van grootformaat schermen aan de verschillende locaties geleverd voor logistieke informatie op de werkvloer.

We hebben een complete maatwerk console geproduceerd voor de bediening van een ROV aan boord van een zeeschip. Deze ROV wordt gebruikt voor het storten van stenen op de zeebodem, om kabels te beschermen tegen beschadiging door bijvoorbeeld visserij. Ook hebben we meerdere consoles gemaakt voor navigatie en bediening van andere apparatuur.

Voor een verscheidenheid aan klanten produceren we maatwerk onderdelen om nieuwe apparatuur te voorzien van exact dezelfde inbouwmaten als oude te vervangen apparatuur. Hiermee besparen we onze klanten veel tijd en kosten en doordat we dit grotendeels in huis kunnen produceren kan het over het algemeen snel gerealiseerd worden. Deze onderdelen kunnen we produceren uit stalen en RVS plaatdelen, aluminium en kunststof freesdelen of kunststof 3D geprinte onderdelen.

Voor musea en andere publieke toepassingen hebben we uiteenlopende maatwerkoplossingen gemaakt. Deze worden geheel op klantspecificatie ontworpen en geproduceerd en kunnen we dus geheel aan uw wensen aanpassen.