• Standaard 2 jaar garantie
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

Wij leveren aan industriële automatiseerders

Onze insteek is om het werk voor industriële automatiseringsbedrijven zo eenvoudig mogelijk te maken. Het doel is om de producten zo compleet te leveren, dat u deze alleen met een paar schroeven hoeft te monteren, de stekker erin hoeft te steken en aan hoeft te zetten. Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor de touchscreen of panel pc, maar ook voor de kast eromheen en de benodigde montagematerialen. We kunnen deze geheel aan uw wensen aanpassen en kunnen bijvoorbeeld noodstopschakelaars of andere benodigde elementen voor u integreren.

Iedere toepassing heeft z’n specifieke omgevingsfactoren en iedere touchtechniek z’n specifieke voor- en nadelen. In overleg met u proberen we altijd zo goed mogelijk te inventariseren wat de randvoorwaarden zijn en welke oplossing voor uw toepassing het meest geschikt is.

Contact opnemen

Op deze website wordt slechts een deel van ons kernassortiment getoond. Naast de getoonde producten bieden we een grote verscheidenheid aan alternatieve producten van andere fabrikanten en maatwerkoplossingen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor meer informatie en technische ondersteuning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.