• Korte levertijden
  • Deskundig advies
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

Wij leveren aan de maakindustrie

Voor de maakindustrie leveren we zowel componenten om toe te passen in de eindproducten als hulpmiddelen voor de productieprocessen.

De componenten kunnen variëren van losse touchsensoren, lcd-panelen en bijbehorende kabels en componenten tot complete touchscreenoplossingen. Zo produceren we voor een verscheidenheid aan klanten complete maatwerk touchproducten, die geheel op maat zijn ontworpen om te voldoen aan de gewenste afmetingen, aansluitingen en technische specificaties.

Voor de productiemiddelen kunnen we een diversiteit aan oplossingen bieden. Zo hebben we stofdichte touchscreensproducten zonder ventilatieopeningen en met puur glas voor toepassingen bij laswerkplekken. Of complete mobiele werkplekken, waar u uw eigen computerapparatuur in kwijt kan en die ruimte biedt voor bijvoorbeeld een barcodescanner en een labelprinter.

Deze producten kunnen we geheel op uw wens samenstellen en de metaaldelen worden door ons in huis geproduceerd, waardoor de mogelijkheden vrijwel onbegrensd zijn!

human machine interface display-hmi-tft solutions