• Standaard 2 jaar garantie
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

Wij leveren aan de maakindustrie

Voor de maakindustrie leveren we zowel componenten om toe te passen in de eindproducten als hulpmiddelen voor de productieprocessen.

De componenten kunnen variëren van losse touchsensoren, lcd-panelen en bijbehorende kabels en componenten tot complete touchscreenoplossingen. Zo produceren we voor een verscheidenheid aan klanten complete maatwerk touchproducten, die geheel op maat zijn ontworpen om te voldoen aan de gewenste afmetingen, aansluitingen en technische specificaties.

Voor de productiemiddelen kunnen we een diversiteit aan oplossingen bieden. Zo hebben we stofdichte touchscreensproducten zonder ventilatieopeningen en met puur glas voor toepassingen bij laswerkplekken. Of complete mobiele werkplekken, waar u uw eigen computerapparatuur in kwijt kan en die ruimte biedt voor bijvoorbeeld een barcodescanner en een labelprinter.

Deze producten kunnen we geheel op uw wens samenstellen en de metaaldelen worden door ons in huis geproduceerd, waardoor de mogelijkheden vrijwel onbegrensd zijn!

Contact opnemen

Op deze website wordt slechts een deel van ons kernassortiment getoond. Naast de getoonde producten bieden we een grote verscheidenheid aan alternatieve producten van andere fabrikanten en maatwerkoplossingen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor meer informatie en technische ondersteuning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.