• Korte levertijden
  • Deskundig advies
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

Inbouw producten

Een inbouw monitor kopen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment inbouw monitoren met en zonder ingebouwde panel PC. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we altijd een passende oplossing. Van standaard monitoren met TFT-panelen voor schoon binnengebruik tot waterdichte uitvoeringen en modellen voor bediening met handschoenen. Ook voor buitengebruik hebben we speciale sunlight readable touchscreen uitvoeringen. Altijd 2 jaar garantie & snelle levertijden. Neem contact met ons op voor maatwerk.

Toon filters

  • Reset filter
Geen resultaten gevonden Bekijk onze maatwerkoplossingen

Staat uw product er niet tussen?

Heeft u geen passend product gevonden? Geen probleem. Als specialist in maatwerk zorgen we voor een geschikt product. Dat kan al vanaf één stuk. Van een eenvoudige inbouwmonitor zonder touchscreen tot een complete waterdichte opbouw panel pc voor buitentoepassingen. Bekijk onze maatwerkoplossingen of bel onze adviseurs.

Onze diensten

Onze kernactiviteiten bestaan onder andere uit onderstaande werkzaamheden.

Human Machine Interface (HMI) maatwerk door TFT-Solutions

De technologie om ons heen wordt steeds complexer. Een eenvoudige bediening wordt daardoor steeds belangrijker, zodat de technologie voor u werkt in plaats van andersom. Dat vraagt om maatwerk in Human Machine Interfacing. Denk hierbij aan bedieningspanelen en touchscreens die precies zijn afgestemd op uw situatie en omgeving.

TFT-Solutions maakt communicatie tussen mens en machine eenvoudig

TFT-Solutions produceert en ontwikkelt al meer dan 20 jaar bedieningspanelen op maat die de communicatie tussen mens en machine vereenvoudigt en intuïtief gebruikt kunnen worden.

Onze klanten kennen hun toepassingen en gebruikers door en door. Aan deze kennis koppelen we onze integratie- en technologie-expertise. Dit stelt ons in staat om passende en betaalbare maatwerkoplossingen aan te bieden. Wij werken voor een breed scala aan industrieën. Van de voedingsmiddelenindustrie tot uitgebreide productieomgevingen en van fabrieken tot de complete maakindustrie.

Ontdek de HMI maatwerkoplossingen van TFT-Solutions

Onze HMI-oplossingen integreren state-of-the-art embedded besturingstechnologie en er is een breed scala aan standaard interfaces beschikbaar voor selectie.

Daarnaast kunt u kiezen voor draadloze communicatie-interfaces, gebruikersauthenticatie functies (RFID/NFC) en een inbouw of opbouw monitor die geschikt is voor de vereiste vormfactor, resolutie en informatie details.

Of het nu gaat om een industriële, agrarische, automotive, medische, maritieme of andere toepassing, neem contact met ons op voor uw optimale oplossing.