• Korte levertijden
  • Deskundig advies
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

Over TFT-solutions BV

Wie zijn wij?

TFT-solutions BV is producent van en groothandel in professionele TFT/LCD en touchscreen producten. Naast een bijzonder breed assortiment in standaardproducten en accessoires bieden wij een verscheidenheid aan mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

Geschiedenis

Het bedrijf is in 1999 opgericht en is zich in de loop der jaren steeds meer gaan specialiseren in de hierboven genoemde producten. In 2003 zijn wij gestart met het ontwerpen en produceren van eigen producten, zoals touchcomputers, waterdichte oplossingen voor diverse industrieën en maatwerkoplossingen. Inmiddels zorgen deze eigen producten voor ca. 90% van onze omzet.

Waarin onderscheiden wij ons?

Onze kennis gaat veel verder dan kennis in monitoren alleen. In het verleden hebben onze medewerkers veel ervaring opgedaan met automatisering, logistieke processen, werktuigbouwkunde en uiteenlopende productietechnieken. Hierdoor hebben wij steeds beter op de wensen van onze klanten kunnen inspelen en kunnen wij onze klanten ook beter adviseren over de totale benodigdheden en consequenties van automatiseringstrajecten. Ook heeft dit tot gevolg gehad, dat een steeds groter deel van ons assortiment geheel in eigen beheer geproduceerd wordt, waardoor eventueel voorkomende defecten sneller kunnen worden verholpen en onze klanten minder stilstand in productielijnen en dergelijke hebben.

Maatwerk

Veelal wordt gedacht, dat maatwerkoplossingen per definitie hoge kosten tot gevolg hebben. Dit hoeft bij ons echter niet het geval te zijn. Doordat wij veel ervaring met maatwerk hebben kunnen wij in veel gevallen teruggrijpen op eerder geleverde projecten, waardoor het ontwerptraject aanmerkelijk verkort kan worden en de kosten laag gehouden kunnen worden.

Alle ontwerpen worden in eigen huis compleet uitgewerkt en geproduceerd. Alleen lasersnijden, poedercoaten en anodiseren gebeurt buiten de deur. Vervolgens worden de producten door ons geassembleerd, getest, eventueel voorzien van software en verzonden naar het door u gewenste adres. Uiteraard zijn de productiekosten bij meerdere stuks lager dan bij enkele stuks, vanwege de instelkosten voor de machines. Maar ook voor een enkel exemplaar in een afwijkende uitvoering bent u bij ons aan het juiste adres.