• Korte levertijden
  • Deskundig advies
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

Domotica systemen voor bedrijven en kantoorpanden

Wat zijn domotica systemen?

Domotica systemen staat ook bekend als domotica control ofwel ‘huis’-automatisering of smart home. Dit is elektronica, waarmee je centraal de verschillende installaties in huis bediend. Het wordt echter ook veel ingezet voor kantoor- en bedrijfspanden.

Denk aan de verlichting, verwarming, airconditioning, zonwering en beveiliging van een woning. De systemen zijn ook bekend onder de naam domotica control of smart home.

Veel mensen gebruiken domoticasystemen in huis, maar juist in kantoor- en bedrijfspanden worden domotica oplossingen veelvuldig gebruikt. Juist voor bedrijven is het interessant om bijvoorbeeld de verlichting en verwarming in hun pand op een slimme en centrale manieren regelen.

 

TFT Solutions: uw partner voor B2B domotica systemen

Verlichting, verwarming, airconditioning, zonwering en toegangscontrole zijn veel gebruikte systemen die worden bediend met domotica control.

Automatisering met domotica control

Domotica control is dus perfect in te zetten om het gebruiksgemak en daarmee de kwaliteit van werken te verbeteren. Wij passen domotica systemen meestal toe bij midden- en kleinbedrijven. Medewerkers vinden het vaak belangrijk dat het domotica systeem vanaf een centrale plek, met een control panel, te bedienen is.

Specialist in B2B domotica touch systemen

TFT-solutions BV levert diverse touchscreen monitoren en panel pc’s, die speciaal ontworpen zijn voor domotica systemen. Onze oplossingen kunnen eenvoudig met een inbouwdoos in de muur worden gemonteerd. Onze inbouwoplossingen zijn voorzien van metalen behuizing en daardoor erg stevig.

Voor de benodigde software en het informatie over het aansluiten van de producten op uw domoticasysteem verwijzen wij u naar de leverancier van dat systeem.

Inbouw oplossingen