• Standaard 2 jaar garantie
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Specialist in maatwerk
  • Snelle reparatie

TN-panelen

Het meest gebruikte type LCD-panelen is  TN (Twisted Nematic). Voordelen van TN zijn een snelle responstijd en een lagere kostprijs. De beeldhoeken en kleurweergave zijn in vergelijking met andere technieken slechter en er treedt duidelijk zichtbare verkleuring van het beeld op wanneer het onder een bepaalde hoek wordt bekeken. Een wit vlak kleurt bij een TN-paneel van opzij bekeken vaak geel, terwijl het beeld van onder bekeken juist erg donker wordt. Dit effect is bijvoorbeeld goed zichtbaar bij veel notebooks met een TN-paneel. Als je daarbij het deksel naar achteren klapt, dan worden de kleuren compleet anders.

TN-panelen worden niet aanbevolen als het product 90° gedraaid (in portrait) worden gebruikt, omdat je dan vanaf links en rechts een verschil in beeldhoek en beeldkwaliteit hebt.

Contact opnemen

Op deze website wordt slechts een deel van ons kernassortiment getoond. Naast de getoonde producten bieden we een grote verscheidenheid aan alternatieve producten van andere fabrikanten en maatwerkoplossingen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor meer informatie en technische ondersteuning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.